Horeca & Evenementen beveiliging

Horeca

Als horecaondernemer staat u graag in voor de veiligheid van uw gasten en personeel. Steeds vaker zijn horecaondernemingen langer open en heeft de gemeente de eis dat er een beveiliger aanwezig is om u te helpen bij deze veiligheid. 

In de volksmond wordt deze beveiliger vaak horecaportier genoemd wij spreken daarin tegen liever over een gastheer. welke samen met u een deurbeleid afstemt, zodat uw klanten een gezellige avond tegemoet kunnen gaan. 

Evenementen

Als organisator van een evenement is het ook uw taak om te zorgen voor de veiligheid van uw publiek en medewerkers, steeds vaker hebben gemeentes de eis dat u beveiliging in zet om zo de zware werkdruk van de politie te verlichten.
Of het nu gaat om een klein- of grootschalig evenement KNB kan als uw partner u voorzien van beveiligers en de nodige communicatieapparatuur zoals portofoons voor uw organisatie.

Sfeerbeheer
Steeds vaker worden er op evenementen gebruik gemaakt van de zo genoemde Sfeerbeheerders deze mensen zijn een toevoeging op uw veiligheidsbeleid, zij vervangen echter niet de beveiliger. Ook voor sfeerbeheerders kunt u een beroep doen op ons.

KNB verzorgt voor meerdere opdrachtgevers de veiligheid, hierbij kunt u denken aan evenementenorganisaties, studentenverenigingen en gemeentes. Ook voor diverse non-profit organisaties verzorgen wij de veiligheid.