Mobiele Surveillance & Alarmopvolging

Een veel geziene verschijning in ons straatbeeld zijn de talloze surveillancewagens van beveiligingsorganisaties. Wanneer u na een lange werkdag naar huis vertrekt, in de weekenden en tijdens vakanties. houden onze surveillanten voor u een oogje in het zeil zodat u met een gerust hart zich kunt bezig houden met andere dingen. 

Wanneer het fout gaat zullen onze surveillanten ter plaatse gaan en de melding afhandelen zoals u heeft aangeven als wens. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat onze medewerkers u niet hoeven te bellen voor een noodreparatie en/of permanente beveiliging. Indien uw wensen niet bekend zijn of zaken duurder worden dan verwacht nemen onze medewerkers altijd contact met u op. 

Open & Sluit rondes

Op structurele of incidentele basis kunnen wij naast surveilleren en opvolgen u ook assisteren bij het open en sluiten van uw pand. Hiermee voorkomt u wildgroei aan het uitgeven van sleutels en codes van uw pand en installatie. Bij incidentele rondes kunt u denken aan situaties waarbij er een medewerker onverhoopt ziek is, of een vervanger vergeet te open omdat deze bijvoorbeeld met verlof is.

KNB Security Services is een onafhankelijke beveiligingsbedrijf welke met meerdere meldkamers samenwerkt. 

Voor al onze surveillancediensten maken wij gebruik van een online systeem welke is ontwikkeld door Sequrix hierdoor kunt u als opdrachtgever de volgende ochtend meteen digitaal bekijken wat er is gebeurt in de periode dat u er niet was. Wanneer er sprake is van een alarm krijgt u na afhandeling van de melding vanuit dit systeem een alarmrapport.

Onze surveillancediensten bieden wij aan in de regio’s

  • Rotterdam-Rijnmond
  • Drechtsteden 
  • West Brabant

Alarmopvolging

Wanneer uw locatie is voorzien van een alarmsysteem is deze in de meeste gevallen aangesloten op een meldkamer. Deze mag echter de politie inschakelen wanneer zij de melding kunnen verifiëren door camerabeelden, dubbele onafhankelijke zones of doormiddel van inluisteren. 

Naast bovenstaande is er uiteraard de menselijke waarneming. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt de werkzaamheden ook overdragen aan onze medewerkers. U hoeft in dat geval niet s’ nachts of in het weekend zelf een kijkje te nemen of er iets aan de hand is. Ook loopt u dan geen risico wanneer er sprake is van een positieve waarneming en als betrokkene gewond raakt.