Over Ons

In het huidige straatbeeld is de beveiliging niet meer weg te denken dit houdt ongetwijfeld verband met het toenemende geweld en criminaliteit en het gevoel van onveiligheid in onze samenleving.

Door het grote aanbod aan beveiligingsorganisaties is het geen makkelijke opgave om een partner te vinden welke voldoet aan uw eisen en wensen. Wanneer een bedrijf in ons land beveiligingswerkzaamheden wil verrichten worden zij eerst onderworpen aan de strenge eisen van de overheid, niet alleen de vereiste vakdiploma’s, maar ook de goede antecedenten van leidinggevende medewerkers vormen een voorwaarde om in aanmerking te komen van een vergunning. Deze toetsing wordt gedaan door het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ook KNB Security Services heeft deze weg moeten belopen en werkt met vergunningsnummer ND3645. KNB Security Services is de beveiligingspartner voor diverse opdrachtgevers waaronder bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstanties. Daarnaast zijn wij een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf.

Wie zijn wij

KNB Security Services is sinds 2006 actief in de beveiligingswereld als KNB Security in 2011 is men onderdeel geworden van KNB Security Group LTD en is de naam veranderd naar KNB Security International Services LTD, of te wel KNB Security Services. Door toename van vraag of wij ook andere dienstverlenende taken kon verrichten voor onze klanten. Hebben wij die taken ondergebracht onder een andere handelsnaam van onze organisatie KNB Facility Services. Bij deze diensten kunt u denken aan:

  • Landelijke Verkeersregelaars
  • Brandwachten
  • Toezichthouders & Handhavers
  • Buitengewoon opsporing ambtenaren

In 2013 hebben wij onze diensten uitgebreid met een webshop welke levert aan particulieren en bedrijven, Naast verkoop is het ook mogelijk om diverse artikelen te huren welke gebruikt worden in de veiligheidsbranche

VEB 

KNB Security Services voldoet aan de Kwaliteitsregeling Particuliere Beveiliging Organisaties (PBO) van de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven en mag zich daarom VEB Erkend Beveiligingsbedrijf noemen.

Deze erkenning biedt u als opdrachtgever zekerheid met betrekking tot de Kwaliteit, Professionaliteit en de Integriteit.

De erkenning is een tegenhanger van het Keurmerk beveiliging welke word uitgegeven door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Aan beide erkenningen/ keurmerken worden hoge eisen gesteld welke jaarlijks worden getoetst.

Meer informatie over de VEB en de sectie PBO kunt u teruglezen op www.veb.nl 

Onze Medewerkers

Met een team van ca. 30 medewerkers bedienen wij onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners in heel Nederland. Onze medewerkers worden periodiek gescreend op antecedenten en gedrag en zijn in bezit van de verplichte diploma’s of volgen de opleiding hiervoor. Tevens zijn onze medewerkers in bezit van BHV met AED en VCA. 

SBB Erkend bedrijf

Onze organisatie is sinds 2007 erkend leerbedrijf voor: MBO Beveiliger 2 en MBO Coördinator 3

Daarnaast verzorgen wij met diverse samenwerkingspartners diverse opleiding zoals beroepsverkeersregelaar en BHV