Traffic Support

Verkeersregelaars

KNB Security Services levert naast beveiligers ook beroepsverkeersregelaars welke volgens de wettelijke voorwaarden zijn gecertificeerd. Zij kunnen worden ingezet bij bouw-, wegwerkzaamheden, evenementen en incidenten/ calamiteiten. Onze verkeersregelaars zijn in bezit van een landelijke aanstellingspas, met VCA, BHV met AED en indien noodzakelijk BRL9101.

Onze medewerkers zijn beschikbaar op AD-HOC basis maar ook op contract en projectbasis. Onze medewerkers zijn volledig geüniformeerd en in bezit van eigen PBM- uitrusting.

Opleidingen

In samenwerking met onze opleidingspartner verzorgen wij jaarlijks de opleiding tot verkeersregelaar. Maar ook de aanvullende trainingen en cursussen worden regelmatig door ons verzorgd. Hierdoor weten wij dat al onze medewerkers voldoen aan de door ons gestelde eisen en beschikken over de kennis en vaardigheden die van ze verwacht worden.

Calamiteitendienst

Wij beschikken over een eigen calamiteitendienst en kunnen binnen 30 minuten ter plaatse zijn bij een noodgeval. Diverse gemeenten, maar ook Rijkswaterstaat, maakt regelmatig gebruik van deze dienstverlening om snel voldoende mensen ter plaatse te hebben om verkeer om te leiden. De medewerkers van de calamiteitendienst staan 24/7 standby voor directe ondersteuning.

Evenementen

Veel gemeenten maken bij evenementen gebruik van evenementenverkeersregelaars. Via de gemeente wordt er online een toets afgelegd en na het slagen krijgt de evenementenregelaar een pas met de bevoegdheid het verkeer te regelen onder toezicht van de politie. Komt u verkeersregelaars tekort kunt u bij ons landelijk bevoegde verkeersregelaars inhuren welke bevoegd zijn zelfstandig te werken.

Wenst u ondersteuning bij, of het uitbesteden van het schijven van een verkeersplan bij evenementen of werkzaamheden staat onze coördinator traffic voor u klaar